CS Politehnica – Kempo acum si pe Facebook


Untitled11Bucuroși să anunțăm lansarea oficială a pagini de Facebook, a secției de Kempo din cadrul Clubului Sportiv Politehnica Cluj Napoca.

A trecut aprope un an de la inființarea acestei secții, un an din momentul în care președintele clubului Liviu Crisan, responsabilul secției Ciorca Adrian și antrenorul nostru Mircea Cubleșan s-au așezat la masă și inspirați la acel moment au gândit acest proiect.
Nici ei poate nu se așteptau la un asemenea succes, sportivii legitimați in numar de 26, au reușit în anul competițional 2015, să cucereanca nu mai puțin de 6(șase) titluri de campion național, 9(nouă) titluri de vice-campioni nationali, in total ei au cucerit în anul respectiv 43 de medali (12 aur, 16 argint, 15 bronz).

Anul sportiv 2016 a debutat excelent pentru clubul nostru, atleți noștri obținând pană la ora acesta 9(nouă) titluri de campioni naționali, 5(cinci) titluri de vice-campioni naționali.

6(șase) sportivi legitimați la clubul nostru au reprezentat Romania saptamâna ce tocmai a trecut la Cupa Mondiala de Kempo IKF organizată la București.
Mureșan Nicolae, Dusa Cozmin, Jimborean Ovidiu, Maris Ciprian, Pauletti Roland și Cîrstea Radu.
Baieții au avut o evoluție extraordinară, nu mai puțin de 14 medali au reușit ei sa obțină pe durata celor trei zile de competiție.