Home » Despre CS Politehnica Cluj

CS Politehnica s-a înfiinţat în anul 2009 prin Ordinul Ministrului Educatiei, Cercetarii si Inovarii nr. 5246/ 24.09.2009 datorită rezultatelor internaţionale de excepţie obţinute în special de secţiile de Karate și aeromodelism, CS Politehnica a inceput activitatea cu patru secții: aeromodelism, bridge, polo pe apă și karate WKC.
Până în prezent, în cadrul clubului există 10 secții:

Secţia Karate este cu siguranţă secţia care a adus clubului cele mai multe trofee naționale și internaţionale, în anii de activitate, atât la cadeţi cât și la juniori și seniori.

CS Politehnica Cluj este condus de un Consiliu de Administrație – președinte dl. Conf. dr. ing. Radu Adrian Munteanu și de directorul executiv Prof. dr. ing. Liviu Crișan.

În scurta istorie a clubului, care dorește să renască valorile sportive universitare ale Clujului, se pot menţiona titluri de campioni naţionali, europeni sau mondiali obţinute de sportivii clubului, laureaţi ai celor mai prestigioase clasamente sportive în România, dar și din străinătate. Clubul isi propune sa organizeze competiţii naţionale și internaţionale la Cluj-Napoca pentru a face cunoscut numele de POLITEHNICA și implicit numele Universităţii Tehnice.

 

 Ordin pentru aprobarea infiintarii si functionarii

ordin

COVID-19: Urmare a deciziilor Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, CS Politehnica Cluj încurajează antrenamentele individuale la domiciliu și comunicarea online. Rugăm toți sportivii, antrenorii, angajații și colaboratorii să țină seamă de recomandările autorităților și să respecte toate măsurile de protecție necesare pentru prevenirea si evitarea infectărilor!